Київський національний університет
театру, кіно і телебачення
іменi І. К. Карпенка-Карого

  1. іконка дім Головна
  2. Новини
  3. Бібліотека отримала в подарунок нову книгу Л. Недін «Статті. Доповіді. Листи. Інтерв’ю»
Меню

Бібліотека отримала в подарунок нову книгу Л. Недін «Статті. Доповіді. Листи. Інтерв’ю»

Ми завжди раді отримати в дар цікаві книги для поповнення фонду нашої бібліотеки. Цього разу таким подарунком стала книга викладачки КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого, доцента І кафедри акторського мистецтва та режисури драми, заслуженої артистки України Лариси Недін «Статті. Доповіді. Листи. Інтерв’ю».

До збірки увійшли наукові статті авторки, в яких досліджуються різні галузі театрального мистецтва: продюсерство, майстерність актора, зв’язок театру з радіо, діяльність видатних українських акторів та режисерів (М. Заньковецької, О. Ільїної, А. Литвинчука).

Значну частину книги Л. Недін присвятила своєму викладачеві, режисерові і педагогові Леоніду Олійнику, який викладав у нашому університеті 50 років (1945 – 1996), випустив 10 акторських курсів і один режисерський, серед його учнів чимало відомих митців. Постать педагога розкривається у статті «Режисер, педагог Леонід Олійник – представник української театральної школи», інтерв’ю з пані Ларисою, листуванні авторки з паном Леонідом та його учнями, відгуках відомих випускників про вчителя.